Individuele cv-sessie

Ben jij helemaal klaar voor je volgende loopbaanstap, maar is je cv dat nog niet?

Hoe maak je jouw cv zodanig dat deze helemaal is afgestemd op de baan die jij ambieert? Het komt vaak voor dat mensen zich onvoldoende bewust zijn van wat ze daar allemaal voor ‘in huis hebben‘ en dit dus onvoldoende naar voren laten komen in hun cv. Een belangrijke gemiste kans om uitgenodigd te worden.

Hoe en wat?

Je weet welke soort werk je wilt doen en in welk domein of branche. In een (gratis) telefonische intake stel ik je hier vragen over om samen vast te stellen in hoeverre je dit in kaart hebt.

Door in totaal 3 uur (1 maal 3 uur of 2 maal 1,5 uur) samen je cv door te akkeren en vragen te beantwoorden die ik je stel, komen je bereikte resultaten, expertise, kwaliteiten, talenten, rollen, werkervaring, opleidingen, projecten, (privé)activiteiten in de schijnwerpers te staan, die jij in je cv tot nu toe onderbelicht hebt gelaten en die juist heel erg belangrijk zijn voor de baan die jij zoekt en jou toegevoegde waarde daarvoor.

Door deze cv sessie wordt jij je bewuster van wat jouw expertise is en hoe jij je daarin tot nu toe hebt ontwikkeld, zodat je dit tijdens het sollicitatiegesprek ook goed naar voren kunt brengen. Daarnaast help ik je bij het opstellen van je persoonlijk profiel in relatie tot het werk dat jij ambieert en zoekt. Ook de woorden en termen die daarbij passen (welke door hr managers, recruiters en leidinggevenden worden gebruikt).

Het eindresultaat is een cv en persoonlijk profiel dat gericht is op de baan die jij ambieert.