Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+

Van 28 december 2018 tot 1 juli 2019.

De subsidieregeling van het ministerie van SZW is gewijzigd, waardoor medewerkers vanaf 45 jaar in alle beroepsgroepen tot 1 juli 2019 in aanmerking kunnen komen voor deze regeling. Voorwaarde is wel dat je gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam bent.

Loopbaanadviseurs kunnen werkende vijfenveertigplussers een Ontwikkeladvies geven en daarvoor een subsidiebedrag van € 600,- aanvragen voor de persoon die dit loopbaanadviestraject (met als resultaat een ontwikkeladvies) gaat volgen. Dat geeft jou als werkende vanaf 45 jaar een mooie kans om (weer) eens goed stil te staan bij je loopbaan en je duurzame inzetbaarheid.

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je ontwikkelpunten, toekomstige loopbaanmogelijkheden en richtingen die (realistisch) passen bij jouw wensen, ambitie en kwaliteiten en wat je nodig hebt om je geambieerde loopbaankoers te realiseren.

Interesse om deel te nemen aan een loopbaancoachingstraject en wil je gebruik maken van de subsidieregeling Ontwikkeladvies? Neem dan contact met me op voor een telefonische vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik jouw loopbaanvragen met je bespreek en mijn aanpak uitleg.