Klanten

 

Ik werk voor diverse klanten / opdrachtgevers zoals ministeries, gemeenten, algemeen ziekenhuis en profit-organisaties. Individuele medewerkers en professionals die ik coach zijn ook afkomstig uit diverse branches. Voor meer informatie, neem dan contact met mij op.

 

Enkele reacties van coachklanten

Veronique, research manager (loopbaancoaching)

Danielle heeft mij goed begeleid als loopbaancoach. Samen hebben we gekeken naar o.a. wat ik wil, waar ik sterk in ben en wat mijn ontwikkelpunten zijn. Aan wat daar uitkwam heb ik veel gehad bij mijn volgende loopbaanstap. Ze voelde ook goed aan welke manier van coachen ik prettig vind. Nadat het traject was afgelopen heeft Danielle ook nog contact met mij gehad over hoe het ging en of ze mij nog kon ondersteunen bij mijn brief en cv. Samengevat ik heb het hele traject als nuttig en erg prettig ervaren.

Jantine, maatschappelijk werker (werkgerelateerder coaching)

De coachingssessies met Danielle vond ik zeer leerzaam en inspirerend. Ze is invoelend, geïnteresseerd in de ander, kan goed luisteren, weet goed door te vragen en mij daardoor tot de kern te laten komen. Ook coachte ze mij op mijn gedrag tijdens de coaching zelf, dit deed ze met respect. Hierdoor verdiepten mijn zelfinzichten en kwam ik elke sessie steeds een stap verder. Naast mijn drukke baan heb ik de coaching door Danielle als zinvol en effectief en zeker ook als een kado aan mijzelf ervaren.  

Collega coach K. Koopmans

Danielle is in staat om patronen te doorzien bij degenen die zij coacht, om verder te kijken dan wat aan de oppervlakte ligt, diepte aan te brengen in de coaching en datgene te bieden dat de coachee nodig heeft.

Anoniem (werkgerelateerde coaching)

Danielle was in staat mij niet alleen tot inzichten te laten komen. Door haar manier en aanpak van coachen kon ik daar in mijn werk meteen wat mee doen. Ze hielp mij patronen in mijn gedrag te zien, die maakten dat ik steeds in dezelfde situaties vastliep én hoe ik daar vervolgens op een effectievere manier mee om kon gaan. Ze stelde ze me op mijn gemak, maar kon me ook goed confronteren met mijn eigen gedrag. Dat werkte goed. Ook heel fijn dat er ruimte was voor humor.

Yvonne, (werkgerelateerde coaching)

Danielle is een goede en prettige coach. Tijdens het kennismakingsgesprek onderzoekt zij wat mijn coachvraag is en of het ook echt om een coachvraag gaat of dat er iets anders nodig is.  Zij houdt de rode draad in de gaten, maar als ze in de zijsporen ook zaken van belang voor de coachingsvraag ziet, dan komt zij hier apart op terug, dat hielp mij erg. Door haar manier van coachen kwam ik echt tot nieuwe inzichten en kon ik daarmee ook meteen aan de slag.