Over mij

Ik ben een ervaren, kwaliteitsgedreven en betrokken professioneel coach en adviseur organisatieontwikkeling. Mijn kennis en ervaring in coaching, organisatieverandering, praktijkgericht onderzoek en implementatie daarvan vormen hiervoor een waardevolle basis.

over-mijVan huis uit ben ik arbeids- en organisatiekundige. In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgebouwd als adviseur, coach, onderzoeker en projectleider op het gebied van organisatieontwikkeling, cultuurverandering, medewerker betrokkenheid en internal branding in grote organisaties in diverse branches en op het gebied van individuele ontwikkeling. Ik ben gesprekspartner voor directies, leidinggevenden en hr-adviseurs. Sinds 2011 werk ik als zelfstandig adviseur organisatieontwikkeling en coach.

Wat mij als adviseur en coach kenmerkt is dat ik goed kan luisteren, empatisch ben én indien nodig confronterend, vanuit een sterk analytisch vermogen goede analyses maak en verbanden weet te leggen. Van hieruit weet ik mensen te inspireren en te motiveren om zich te ontwikkelen of effectiever gedrag te vertonen. Mijn sterke betrokkenheid en kwaliteitsbewustheid maken ook dat we in een traject net een stap verder gaan en daardoor een beter resultaat behalen.

Ik ben afgestudeerd aan de UvA als organisatiekundige en tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende leergangen en opleidingen gevolgd op het gebied van organisatieverandering (o.a. SIOO) en individuele, team -en loopbaancoaching (o.a. de geaccrediteerde post-master competentiegerichte coaching aan de Haagse Hogeschool).

Als professioneel en geaccrediteerd coach ben ik St!R geregistreerd en NOLOC erkend loopbaanprofessional.